soci mandrós perosós busca nous socis solidaris “Soci Peresós”i transforma la societat mitjançant l’esport

EL SOCI MANDRÓS PERESÓS

Un nou propòsit per any nou, apuntar-te al gimnàs. Entre totes les persones que s’apunten a un gimnàs, únicament el 47% ho integrarà de forma constant als seus hàbits una mitjana de 3 cops a la setmana. De la resta, un 21% no hi aniran pràcticament mai. És “EL SOCI MANDRÓS PERESÓS” per als quals el Gimnàs Social Sant Pau ha creat una quota solidària simbòlica.  

Amb un pagament mensual de 13 € tothom qui vulgui pot col·laborar a que altres persones en risc d'exclusió social puguin accedir a millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida mitjançant l'activitat física i esportiva. Entre totes creem un espai esportiu comunitari, obert, segur i de confiança on es pot accedir en igualtat d'oportunitats. 
L'únic gimnàs on saps que amb la teva quota estàs fent possible que persones sense recursos puguin tenir accés a l'activitat física.  

Ep, tu, que estàs llegint això amb una tassa de cafè a la mà o fins i tot estirat al sofà. Sí, t'estic mirant a tu, "Soci Mandrós Peresós". Ja sabem que el gimnàs no és el teu lloc preferit, però tenim una proposta que et farà canviar d'opinió i, al mateix temps, et convertirà en un heroi de la comunitat.  

Imagina't col·laborant amb el Gimnàs Social Sant Pau sense haver de renunciar a la teva apreciada comoditat. Amb només 13 € al mes, pots ser part d'aquest moviment sense moure't gaire. I no només això, et donarem l'oportunitat d'escapar de la monotonia amb les nostres activitats "outdoor". Sí, ho has sentit bé, "outdoor", com en plena natura, però sense perdre de vista el sofà.  

Convertir-te en un dels nostres "Sòcies Peresoses" no només significa mantenir viva l'activitat social i solidària de l'organització, sinó també tenir l'oportunitat de compartir moments únics amb altres membres de la comunitat. No et preocupis, no hi haurà hores interminables de càrdio, només bona companyia i l'oportunitat de ser part d'un moviment solidari sense renunciar a la teva personalitat mandrosa.  

 

EL REPTE 

I ara, el nostre repte "1000 badalls". Perquè sí, som conscients que 1000 pot semblar una xifra elevada, però amb la teva ajuda, estem segurs que ho aconseguirem. Comparteix el teu moment de relaxació amb nosaltres a les xarxes socials amb l'etiqueta #peresós i contagia solidaritat, com si fossin badalls, perquè la solidaritat també es pot expandir sense moure't massa.  

Així que ja saps “Soci Mandrós Peresós”, uneix-te a nosaltres. Fes que el teu mandrosisme sigui sinònim de solidaritat. Som-hi, que junts podem fer la diferència sense moure una cama de casa! #Peresós